🎁Bij besteding van €35 is de Sint Aftelkalender gratis toe te voegen 🎁

Over ons

Het Wol Feetje...

Ik ben Annefleur en woon met mijn man Chris samen in het mooie Naarden-Vesting. We zijn gezegend met 2 prachtige dochters, Sofie en Lotte.

Mijn persoonlijke ervaringen, maar ook mijn ervaring in de afscheidszorg, hebben gemaakt dat ik middenin het leven wil staan, dat ik wil leven vanuit het besef dat het leven groter is dan wij zelf, wil genieten en leren van alle kleine en grote waardevolle momenten. De antroposofie heeft mij altijd getrokken, de warmte, de verhalen, het verbinden met het leven in brede zin, de natuur, met elkaar. De wol kwam op mijn pad op een moment dat ik het nodig had. Waar woorden soms moeilijk te vinden waren, kon ik creëren met mijn handen. Wol is warm, wol troost, ik vind het tot op de dag van vandaag nog heerlijk, gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes.

En zo werd Het Wol Feetje geboren en groeit het, met de wind in de rug, beetje bij beetje groter dan mijn woonkamer... En hoe fijn dat ik daar nu hulp bij heb! Want mijn lieve vriendin Femke zal zich bezig houden met de meer praktische kant van Het Wol Feetje.

Fem en ik kennen elkaar al zo'n 20 jaar en vanaf het begin af aan was het liefde op het eerste gezicht! We hebben lief en leed gedeeld over de jaren en daarom is het ook zo passend dat zij onderdeel is van Het Wol Feetje. Haar kwaliteiten zijn een fijne aanvulling op die van mij, waardoor ik me meer kan richten op het maken van de schilderijtjes, persoonlijke opdrachten, het geven van workshops en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Even voorstellen...

Ik ben Femke en woon met mijn man en twee kindjes in Amsterdam. 
Vanaf het moment dat ik Annefleur ontmoette heb ik een verbinding met haar gevoeld die ik koester. De afgelopen jaren heb ik met bewondering gekeken naar hoe ze verdriet weer om kon zetten naar liefde en dankbaarheid. Haar wollen schilderijen zijn daar een tastbaar resultaat van. 

In het dagelijks leven heb ik mijn eigen bedrijf in mindfulness tools voor kinderen. De praktische kant runnen is dan weer precies wat ik leuk vind om te doen. Het voelde vertrouwd en een natuurlijke stap om dit stukje bij Annefleur samen te gaan doen. Het is bijzonder om in Het Wol Feetje, dat zo een onderdeel is van wie zij is, te mogen delen.

Ben je op zoek naar iets moois voor jezelf of iemand die je dierbaar is, om te vieren, te troosten, iets voor op je seizoenstafel of in huis? Kijk rond op onze website en voel je vrij om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

 

Warme groet,

Annefleur en Femke